نکات مهم در بسته بندی با شیرینگ

بسته‌بندی محصولات میتواند با استفاده از روش‌ها و متریال‌های مختلفی صورت بگیرد. بسته‌بندی با نایلون شیرینگ، از جمله روش‌های موثر برای بسته‌بندی محصولات است که از مزایایی چون تسهیل در حمل و نقل و محافظت از محصول در برابر آلودگی و ضربه برخوردار است. در این مطلب قصد داریم در رابطه با نکات موثر در بسته‌بندی با شیرینگ صحبت کنیم و موارد مهم در این زمینه را مورد بررسی قرار دهیم.

بسته‌بندی محصول به روش شیرینگ

بسته‌بندی محصولات به روش شیرینگ از جمله روش‌های بسیار مناسب و مقرون به صرفه است که از طریق آن میتوان محصولات مختلفی را بسته‌بندی و روانه بازار کرد. برای این کار هم باید از دستگاه شیرینگ یا شرینک پک استفاده شود که این دستگاه برای پک کردن انواع جعبه و کارتن نظیر جعبه‌های شیرینی و شکلات، کتاب، لوازم آرایشی بهداشتی و غیره کاربرد دارد. با دستگاه شیرینگ میتوان محصولات را به صورت تکی و یا چندتایی به وسیله نایلون شیرینگ بسته‌بندی کرده و از آنها در برابر عوامل خارجی به خوبی محافظت کرد.

تولید کنندگان دستگاه شیرینگ پک را در انتهای خط تولید قرار می‌دهند تا بتوانند با آن به بسته‌بندی محصولات خود بپردازند. به کمک این دستگاه میتوان محصولات مختلف را به صورت زیبا و جذاب بسته‌بندی کرده و به بهترین شکل روانه بازار کرد.

مکانیزم دستگاه شیرینگ پک در بسته‌بندی محصولات

برای بسته‌بندی محصولات باید از نایلون‌های شیرینگ در ضخامت و جنس مناسب استفاده کرده و آن را به دور محصول پوشش داد. این نایلون از طریق حرارت به خوبی جذب محصول می‌شود. هوایی هم که در داخل تونل حرارتی دستگاه وجود دارد، مانع از ایجاد هرگونه حباب و برآمدگی در سطح نایلون بسته‌بندی می‌گردد.

برای پیچیدن نایلون به دور محصول، میتوان از دستگاه دوخت مجزا و یا دستگاه دوخت خود دستگاه شیرینگ استفاده کرد. پس از این کار محصول به وسیله نوار نقاله دستگاه وارد تونل حرارتی می‌شود و در آنجا به نایلون حرارت اعمال می‌شود. با اعمال حرارت نایلون شیرینگ به خوبی به دور محصول جذب می‌شود. در نهایت هم برای اطمینان از جذب نایلون و خنک شدن آن، به خنک‌کاری بسته‌بندی با استفاده از فن‌های مناسب پرداخته می‌شود.

نکات موثر در بسته‌بندی با دستگاه شیرینگ

 

نکات موثر در بسته‌بندی با دستگاه شیرینگ

 

برای بسته‌بندی با نایلون شیرینگ یا شرینک، باید به چندین مورد توجه شود. با در نظر گرفتن اصول و نکات مهم در این زمینه، میتوانید محصول را به خوبی بسته‌بندی و روانه بازار نمایید. از جمله مهمترین نکات در این زمینه هم باید به جنس نایلون، تنظیمات صحیح دستگاه شیرینگ، تیغه دوخت شیرینگ و خنک‌کاری نهایی اشاره کرد که در ادامه به بررسی بیشتر این موارد می‌پردازیم.

  • جنس نایلون شیرینگ

نایلون شیرینگ باید از خصوصیات خاصی برخوردار باشد و از نظر استحکام و ضخامت متناسب با وزن کالا در نظر گرفته شود. این نایلون‌ها باید کاملا شفاف باشند تا بتوانند محصول را به خوبی نمایش دهند. در بخش‌های بعدی به بررسی انواع نایلون شیرینگ خواهیم پرداخت.

  • تنظیمات صحیح دستگاه شیرینگ

برای بسته‌بندی محصولات به روش شیرینگ، باید از دستگاه‌های شیرینگ استفاده کرد که در انواع مختلفی در بازار موجود می‌باشند. این دستگاه‌ها باید به صورت صحیح تنظیم شوند و به مواردی چون تنظیم دما و تنظیم سرعت نقاله در آنها توجه گردد. البته نحوه تنظیمات دستگاه شیرینگ به جنس نایلون نیز ارتباط دارد. پس برای یک بسته‌بندی با کیفیت حتما تنظیمات دستگاه بسته‌بندی شیرینگ را با توجه به جنس نایلون در نظر بگیرید.

  • تیغه دوخت شیرینگ

عامل دیگری که در بسته‌بندی با شیرینگ موثر است، تیغه دوخت دستگاه است. تیغه دوخت بخش مهمی از دستگاه شیرینگ پک است که اغلب از جنس آلومینیوم یا فولاد است. در صورتی که تیغه به خوبی کار نکند، دوخت نایلون به خوبی صورت نمی‌گیرد و از کیفیت بسته‌بندی محصول کاسته می‌شود. همین موضوع میتواند مشکلاتی را برای کالا ایجاد نماید و آن را با یک ظاهر نامناسب و غیر حرفه‌ای روانه بازار کند. تیغه دوخت شیرینگ باید برای کارکرد صحیح از هرگونه آلودگی، دود، نایلون‌های چسبیده و غیره به دور باشد. از این رو اگر شاهد هرگونه آلودگی بر روی سطح تیغه دوخت بودید، حتما به آرامی و با دقت آن را تمیز کنید.

  • خنک کاری نهایی

آخرین عاملی که در بسته‌بندی محصولات به روش شیرینگ باید به آن توجه شود، خنک‌کاری انتهای کار است. برای حفظ کیفیت بسته‌بندی، باید پس از خروج محصول از تونل حرارتی آن را مورد خنک‌سازی قرار داده و کاملا خنک کرد. چرا که نایلون شیرینگ پیچیده شده به دور محصول پس از خروج از تونل حرارتی، حالتی نیمه ذوب و نرم دارد. در صورتی که نایلون به درستی خنک نشود و به طور کامل جذب محصول نشود، شکل و ظاهر و همچنین کیفیت بسته‌بندی دچار مشکل می‌شود. پس حتما به این موضوع توجه داشته باشید و برای خنک کاری نایلون از فن‌های مناسب استفاده نمایید.

نکات تکمیلی دیگر در رابطه با بسته‌بندی با نایلون شیرینگ

 

نکات تکمیلی دیگر در رابطه با بسته‌بندی با نایلون شیرینگ

 

به جز موارد اشاره شده در بخش قبلی، چندین نکته دیگر وجود دارد که بهتر است به آنها نیز توجه گردد.

  • رول‌های نایلون شیرینگ را روی هم انباشته نکنید و آنها را به مقدار زیاد خریداری نکنید. چرا که با خرید زیاد و بلااستفاده ماندن نایلون‌ها برای مدت زمان طولانی، لوله مقوایی درون آنها دچار تغییر شکل می‌شود. در صورت تغییر شکل لوله‌های مقوایی، استفاده از رول در داخل دستگاه با مشکل روبرو می‌شود. پس بهتر است هر زمانی که قرار است به استفاده از نایلون شرینک برای بسته‌بندی بپردازید، برای خرید آن اقدام نمایید.
  • رول‌های نایلون شیرینگ را تحت فشار قرار ندهید و آنها را به شکل عمودی نگه ندارید. زیرا این موضوع به مرور سبب سر خوردن نایلون‌ها می‌شود و استفاده از آنها را با مشکل روبرو می‌نماید. پس این رول‌ها را حتی الامکان به صورت افقی نگهداری کنید.
  • به حرارت دستگاه شیرینگ توجه داشته باشید تا نایلون دچار ذوب شدگی یا سوختگی نشود. همچنین این نایلون‌ها در برابر نور خورشید بسیار آسیب‌پذیر هستند و باید به دور از نور مستقیم خورشید نگهداری شوند.
  • در نهایت اینکه از قرار دادن رول‌ها در معرض رطوبت خودداری نمایید.

بررسی انواع نایلون شیرینگ و نقش هر کدام در بسته‌بندی

همانطور که در بخش‌های قبلی اشاره کردیم جنس نایلون شیرینگ یکی از عوامل موثر در بسته‌بندی محصول با این روش است. نایلون‌های شیرینگ در ابعاد و اندازه‌های مختلفی در دسترس هستند که افراد میتوانند با توجه به نوع بسته‌بندی از مناسبترین آنها استفاده نمایند. این نایلون‌ها در دو نوع یک لایه و چند لایه تولید می‌شوند. هر چقدر ضخامت نایلون شیرینگ بیشتر باشد، نایلون از استحکام و مقاومت بالاتری برخوردار می‌گردد. ضخامت نایلون‌ها از 30 میکرون الی 200 میکرون متغیر است. نایلون‌های شیرینگ یک لایه، ضخامت زیادی ندارند و در صورت استفاده از آنها بهتر است چند بار به دور محصول پیچیده شوند.

در رابطه با انواع نایلون شیرینگ از نظر جنس هم میتوان به نایلون پی وی سی، PP و PO اشاره کرد. پس در زمان خرید نایلون شیرینگ به ضخامت، اندازه و جنس آن توجه داشته باشید و این موارد را با توجه به نوع محصول خود در نظر بگیرید.

دستگاه شیرینگ و انواع آن

 

دستگاه شیرینگ و انواع آن

 

برای بسته‌بندی محصول به روش شیرینگ، باید از دستگاه شیرینگ پک استفاده کرد. این دستگاه‌ها در انواع مختلفی در بازار موجود هستند که هر فرد با توجه به مشخصات دستگاه و بودجه خود میتواند مناسبترین آن را انتخاب و خریداری نماید.

  1. دستگاه شیرینگ کابینی: برای بسته‌بندی محصولات در منزل یا کارگاه‌های کوچک، میتوان از این دستگاه شیرینگ استفاده کرد. با این دستگاه امکان بسته‌بندی محصولات به خوبی وجود دارد. برای دستگاه شیرینگ کابینی میتوان از انواع نایلون شیرینگ استفاده کرد.
  2. دستگاه شیرینگ تونلی: دستگاه شیرینگ تونلی در صنعت کاربرد دارد و ساختار آن کمی پیچیده است. با این دستگاه میتوان بسته‌بندی محصولات را با سرعت بالا و دقت خوبی انجام داد.
  3. دستگاه شیرینگ پلی اتیلن: این دستگاه شیرینگ از قدرت زیادی برخوردار است و برای بسته‌بندی محصولاتی چون آب معدنی یا بطری‌های نوشیدنی بزرگ مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  4. دستگاه شیرینگ کانوایردار (اتوماتیک): این دستگاه شیرینگ از نوع اتوماتیک و حرفه‌ای است و بیشتر عملیات بسته‌بندی توسط خود دستگاه انجام می‌شود. برای همین سرعت و دقت بسته‌بندی با آن بالا است و میتوان ظرف مدت کوتاهی محصولات بیشتری را بسته‌بندی و روانه بازار کرد. از امکانات دستگاه شیرینگ کانوایردار میتوان به تنظیم حرارت و سرعت اشاره کرد.

جمع بندی

بسته‌بندی محصول به روش شیرینگ از جمله روش‌های بسیار پرکاربرد و موثر است که مزایای زیادی دارد. در رابطه با مزایای استفاده از دستگاه شیرینگ میتوان به حفاظت کامل از محصولات، جلوگیری از دستکاری، برندسازی مناسب و افزایش طول عمر کالاها اشاره کرد. البته این مزایا در صورتی محقق می‌شوند که به نکات موثر در بسته‌بندی شیرینگ توجه گردد. این نکات شامل مواردی چون استفاده از نایلون شیرینگ در بهترین ضخامت و جنس، تنظیم صحیح دستگاه، خنک‌کاری پایان عملیات و نحوه نگهداری از نایلون‌های شیرینگ است. با توجه به این موارد میتوانید بسته‌بندی محصولات را به بهترین شکل انجام دهید و آنها را به صورت استاندارد روانه بازار نمایید. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و یا سفارش و خرید دستگاه شیرینگ پک هم میتوانید با کارشناسان خاور وکیوم تماس حاصل فرمایید.

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان امتیازی ثبت نشده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب